Bunda zimní pánská HORSEFEATHERS PYXIS
Zimní bunda - Pánská bunda - Horsefeathers - bunda - sportovní - zimní - snowboard / lyže BLACK ULTRATECH 5K ULTRATECH 5KFunkční zátěrový materiál navržený pro víkendové mise na hory. 5.000 VODĚODOLNOST 5.000 VODĚODOLNOSTVoděodolnost je... více »
od 1 090 Kč
- kvalitní zpracování
- materiál
- velké kapsy
- příjemná
- Začáteční cena (3 000Kč)
- Velikost
Dobrá značka, kvalitní zpracování. Nějak oteplená ani není, ale neprofoukne, ani nepromokne, takže je pod ní celkem teplo i bez mikiny do te 0°. Počáteční cena celkme vysoká a barevná část se rychle špiní.Ješte Lko je velké jako moje ostatní bundy velikosti XL Horsefeathers- prostě super :).
- kvalitní zpracování, materiál
- pěkný vzhled (jedna z nejoblíbenějších zimních bund letošní sezóny dle sdělení prodejců)
- velké kapsy, snow pas, příjemný vnitřek bundy
- snad jen počáteční cena, ve slevě se dala sehnat za rozumnou cenu
produkt je výborný co se týče kvality a zpracování
v reálu vypadá lépe než na obrázku
jen pozor na velikost (já měřím 189 cm, váha 92 kg, a mám tuto bundu ve velikosti L - v této velikosti je dostatečně velká i pro lidi s těmito rozměry)
- velmi tepla
- dobry material
- vinikajici prodyšnost
- ZNACKA
- velikosti
bunda je velice tepla a vynikajiciho materialu ktery dost vydrzi.cena je celkem dost vysoka ale z duvodu kvality je celkem dobra Ale bohuzel bunda je celkem dost mala v detske variante ktera je o 1000kc levnejsi takze jse vyplati byt hodne maly. bundu vrele doporucuju
Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí